Referenser

ZWET AEROPLANE MAINTENANCE LTD

“Panlegis gjorde mycket för att enkelt starta mitt egna företag, Zwet Aeroplane Maintenance i 2016.
Tack vare de blev uppstarten smidig!.

Ferdinand van der Zwet
Zwet Aeroplane Maintenance for Nayak Aircraft Services ARN
Ledinge 5, 74190, Knivsta, Sweden
Org. nr. 516410-4852
+46 768 336 448

ILICON AB & ILICON INVESTMENT LTD

“Jag hade länge funderat på att starta eget vid sidan om mitt ordinarie jobb, men hade svårt för att bestämma mig. När Panlegis ringde upp mig blev det helt plötsligt ganska enkelt.

Att svara på några frågor med professionell vägledning och låta dem sköta resten var allt som behövdes. Tack för att ni hjälpte mig att ta första steget på en spännande resa.”

Tony Levander
VD, ILICON AB & ILICON INVESTMENT LTD
www.ilicon.se

FLYING FRISIAN LIMITED

“Perfekt guidning, lyssnar alltid och kommer direkt med bra svar och tips om hur man kan fortsätta utveckla sitt företag. Jag är inne på bolag två nu, efter tips från Niclas Ryegård på Panlegis. Dom få jag pratat med om våra bolagsform har bara att säga gott om Panlegis. En av dom tipsade mig just om dem. Det borde väl säga sitt.”

Tjerk Blümers, FLYING FRISIAN LIMITED
(t) 0723093518 – (e) info@flyingfrisan.se

PREGEL

“När jag ville utveckla mitt företag från enskild firma fick jag ett mycket effektivt stöd och professionell rådgivning. Processen att etablera ett SUF gick mycket snabbare än vad jag vågat tro. Detta och det faktum att man kan ringa för få proffsig hjälp och ett riktigt gott bemötande, när som helst, gör att jag varmt rekommenderar Panlegis tjänster. “.

Jan Lindahl, Pregel.se

CASULA PROVTAGNINGSTEKNIK LIMITED

“Jag har startat företag tidigare med traditionell insättning av ett aktiekapital samt då själv fått ordna med all dokumentation och myndighets kontakter vilket har varit tids krävande och oftast ganska krångligt. Många drömmer om att starta företag och då främst ett AB, men vill inte börja med ett lån på 50-100 000 kr till en insättning i aktiekapital. Det ville inte jag heller nu i mitt nya projekt.

Jag kom i kontakt med PanLegis via nätet och det visade sig vara en ren lyckoträff med kunniga och trevliga konsulter som kunde förklara tillvägagångssättet på ett lätt förståligt sätt.
Att få igång ett företag med AB status till en sådan låg kostnad där dessutom suport ingår är helt fantastiskt, jag kan som erfaren företagare bara ge mina bästa rekommendationer till PanLegis,samt som blivande företagare att inte tveka att kontakta PanLegis etablerings konsulter för ett mycket smidigare och kostnads effektivare sätt att komma igång.

LYCKA TILL”.

CASULA PROVTAGNINGSTEKNIK LIMITED
Leif Svensson
0703718518

Kroppsform Ltd

”Kan varmt rekommendera denna bolagsbildning Engelsk SUF till alla som vill starta eget AB – inget krav på aktiekapital , snabb och mycket bra service samt trevligt bemötande.

Att kunna starta eget SUF Bolag utan krångel är att förverkliga en dröm! Jag upplevde bara att det var att fråga om allt och fick enkla ärliga svar. Trodde nästan det inte var sant. Kan varmt rekommedera detta! Mina erfarenheter är era bara att höra av er om ni vill.”

Mvh
Maths Nilsson
0705570370

Mediakonsulter

“Det var snabbt, korrekt och enkelt att upprätta bolaget med Panlegis. Fungerar klockrent. 100% nöjd. Grym support. Inga tveksamheter.”

Jan Sandin, VD

Vi är en oberoende mediakonsult med mångårig branschvana.Vår erfarenhet kommer bl.a från Lokaldelen/Hitta.se. Såväl katalog och internet försäljning. Vi hjälper Er att hitta rätt i KATALOG och INTERNETDJUNGELN! Du kan hänvisa alla säljare till oss. Vi vet var ni bör och inte bör synas.

(w) http://www.mediakonsulter.se

Jörgen Hofvander, redovisare

“Det går snabbt och man får bra personlig kontakt, och det är anledningen till varför jag är med panlegis”

Jörgen Hofvander

(p) +46 706269921